20 jul 2015

Zo, het is zondagavond en ik heb weer internet, al valt het soms weg..., maargoed, het betekent wel dat het weer tijd is voor een update.

Vrijdag zijn we rond half 4 pas van huis weggereden en hebben tot middernacht doorgereden tot Oklahoma City, waar we op de parkeerplaats van de Walmart hebben overnacht. We hadden nog geen aansluiting en daardoor konden we de airco nog niet aansluiten...Dat was dus een warme nacht.






Venus, Jupiter en helemaal onderin de maan voor zonsondergang


De tweede dag reden we via Texas en New Mexico door naar Arizona, waar we hadden gepland om op de parkeerplaats van het visitor center te overnachten. Echter, bij aankomst bleek dat de parkeerplaats vol was en dat we dus niet daar konden blijven. We besloten om terug te rijden naar New Mexico en daar te zoeken naar een plek. Die vonden we bij het welcome center.



De volgende dag konden we dan wel Arizona in. 's Middags hebben we eerst in Flagstaff nog het een en ander gehaald voor de hikes in de komende week en daarna zijn we doorgereden naar Seligman, een klein stadje aan Route 66.





In dit stadje slapen we en morgen staan we voor dag en dauw op om eerst bijna 3 uur te rijden naar het begin van de trail naar Supai en vervolgens af te dalen richting dit afgelegen stadje en de bijbehorende watervallen. Onze rugzakken zijn al gepakt, dus we hoeven morgen alleen nog te ontbijten en we'll be on our way!

We blijven beneden in de canyon overnachten, dus de eerstvolgende update is dinsdagavond weer.

Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

laat gerust een reactie achter / please leave a reply when you feel like it