10 jul 2014

Dag 3 en 4: Lechleiten en Holzgau

Gisteren heb ik in het hotel in Lechleiten geen internet gehad en daarom doe ik het nu in Holzgau. Gisteren hebben we een beetje gesmokkeld met het wandelen. We zouden vanuit Lech 17 km  hebben moeten lopen naar Lechleiten, maar het werd ons door de hoteleigenaar afgeraden om dat hele eind ook daadwerkelijk te wandelen, omdat door de regen het pad wel eens te gevaarlijk zou kunnen zijn. We hadden zijn advies aangenomen en hebben na een aantal kilometers de bus gepakt naar Warth en vervolgens nog een laatste 4 km gelopen naar het hotel in Lechleiten. Hier nu eerst de foto's van gisteren. 






De foto's zijn met behulp van een applicatie een beetje gemanipuleerd. Ik heb bij een aantal foto's de kleuren wat intensiever gemaakt.

Vandaag was het weer slecht weer en besloten we dus om niet 17 km te gaan wandelen, maar even terug te lopen naar Warth, dan de bus terug naar Lech, daar de auto op te halen en vervolgens met de auto naar Holzgau te rijden. Vandaag nog wel 4 uur gelopen, weliswaar niet de Lechweg, alhoewel we daar ook delen van hebben gelopen, maar zelf een eigen route genomen en zo toch nog even onderweg geweest. 





Dat was het weer voor nu. Morgen lopen we een rondje hier in Holzgau en gaan we ook de hangbrug over, daarna pakken we de auto en rijden door naar het laatste dorp van deze reis: Stanzach.

Maar dat dus morgen

Stay Tuned!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

laat gerust een reactie achter / please leave a reply when you feel like it