10 aug 2016

Dag 1 (eigenlijk 2)

We're here! na 18,5 uur, 5 files en een paspoortcontrole zijn we aangekomen in Bale, Kroatië. Gister hadden we vooral in de Ruhr veel files, waaronder een van 6 km waar we een uur(!) over gedaan hadden. Maar gelukkig konden we op het traject Würzburg - Nürnberg - München lekker doorkachelen waardoor we uiteindelijk 8 uur in het overnachtingshotel halverwege tussen München en Salzburg aankwamen. Gisteravond begon het na München flink te regenen en het is de hele nacht niet meer opgehouden. De volgende dag hoopten we op beter weer in de bergjes, maar het mocht helaas niet zo zijn. Vanaf het hotel in Zuid-Duitsland tot aan Koper in het zuiden van Slovenië heeft het geregend. een totale tijd van zo'n 4 uur. Ons idee om in Bled (Slovenië) even te stoppen om even te lunchen viel daardoor ook in het water. Maar hierdoor kwamen we wel al om 4 uur vanmiddag aan hier in Bale, waarvanuit ik dit dus nu schrijf. Nu eerst maar wat foto's.





aangekomen!



nadat we alles uit de auto hadden gehaald en binnen hadden gezet gingen we nog even het dorp in. Bale is een oud plaatsje met smalle steegjes en straten betegeld met grote keien.














Het verbaasd ons hoeveel Nederlanders we hier aantreffen. In Bale waren we ook al 2 Nederlandse gezinnen tegengekomen en op de weg zie je ze constant. Met of zonder caravan.

Er was ons verteld dat de enige grote supermarkt in de buurt in Rovinj lag, zo'n 12 km verderop. Omdat wij in het appartement verder nog niks hadden zijn we dus maar even boodschapjes gaan doen en zijn eerst meteen maar even de stad ingegaan om te bekijken.




Dat  was het dan voor vandaag. Morgen gaan we naar Venetië, dus morgenavond heeeel veel mooie foto's (hoop ik). Maar nu ter afsluiting een leuke selfie.


Houdoe!

1 opmerking:

  1. Mooie omgeving, ook de auto heeft een goede plek gekregen.

    Vandaag 1 jaar samen vieren in Venetie , hebben jullie wel tijd gehad om foto's te maken ?

    Zoja waar blijven ze dan ! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

laat gerust een reactie achter / please leave a reply when you feel like it