6 aug 2013

Dag 1

Het is nu echt begonnen!! Vanochtend vroeg opgestaan (half 4!) om om half 5 in de auto te zitten onderweg naar Düsseldorf. Geen problemen en ruim op tijd op het vliegveld.


Ook het vliegtuig vertrok op tijd, wat weer scheelde in de aankomsttijd. Want in plaats van de geplande vluchtduur van 9 uur en 15 minuten, was het nu 8 uur en 40 minuten. Nog steeds erg lang, maarja.

   Amsterdam vanuit het vliegtuig.

Na een hobbelige daling met veel turbulentie veilig op Chicago geland. Na ongeveer een uur was ik daar door de douane en dus nu wachten op de volgende vlucht naar Memphis.

Na veel gedoe kon ik eindelijk het vliegtuig naar Memphis in. Het weer was intussen behoorlijk verslechtert en het regende behoorlijk. 


Na een korte vlucht van ongeveer 1 uur en 20 minuten land ik 20 minuten te laat op Memphis. Vliegtuig uit richting de bagageband. Maar ergens halverwege op het vliegveld kwamen oom en tante al aangelopen. Samen de koffer van de band gehaald en door naar de auto. Na een rit van ca. 1,5 uur komen aan in de Middle of Nowhere. Na de honden te hebben uitgelaten en een bakkie koffie op te hebben vond ik het tijd om te gaan douchen en naar bed te gaan om daar nog even een samenvatting van de dag op de blog te zetten.

Die heb je dus net zitten lezen.

Truste!
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

laat gerust een reactie achter / please leave a reply when you feel like it